Знoву вaжка ніч! Маcована атaка вopога “Шаxедами” по вcій Укpаїні. Нaша ППО відпpaцювала на вiдмінно

ПОДІЇ

Захисники неба України протягом ночі 20 лютого знищили всі 23 дрони-камікадзе типу Shahe136/131, які окупанти запустили переважно півднем.

Ворог також використав для ударів три ракети.

На Полтавщині вражений промисловий об’єкт. Про деталі відбиття атаки розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

До відбиття повітряного нападу залучалися зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби сил оборони України.

Внаслідок бойової роботи вони збили усі 23 “Шахеди” в межах Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей .

Приліт, ймовірно, однією з російських ракет був промисловим об’єктом у Кременчуцькому районі Полтавщини. Там виникла пожежа, але обійшлося без постраждалих .

За даними Сил оборони півдня, чергова атака дронів-камікадзе була спрямована південно-східними та центральними регіонами України.

У своїй операційній зоні підрозділи ППО збили чотири “Шахеди”: два в Кіровоградській області, по одному в Херсонській та Миколаївській .

На півдні попадань, пошкоджень та постраждалих не зафіксовано.

Два ударні БПЛА захисники збили в Синельниківському та Дніпровському районах Дніпропетровської області . У другому через падіння уламків дрону пошкоджено три дачні будинки і два автомобілі .

Росія вночі атакувала Україну 23 "Шахедами" та трьома ракетами: сили ППО збили всі дрони