“Я хочу пoбачити в6 uвцю своєї мами”: донька Фаріон пpoкоментувала зaтpuмання niдозрюваного

ПОДІЇ

Софія Особа каже, що хоче поставити вбивці своєї матері кілька запитань.

Донька Ірини Фаріон прокоментувала інформацію про затримання підозрюваного у вбивстві професорки / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот з відео
Донька Ірини Фаріон прокоментувала інформацію про затримання підозрюваного у вбивстві професорки / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот з відео

25 липня 2024 року міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів президентові Володимиру Зеленському про затримання підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. Донька професорки Софія Особа в інтервʼю програмі “Говорить великий Львів” розповіла, як про це дізналася та що відчула тієї миті. 

“Я йшла Площею Ринок, я це прочитала. І в мене був мороз по шкірі. Я відчула злість, я відчула, що я хочу його побачити. Наживо. Я хочу йому подивитися в очі, я його хочу запитати: “Для чого ти це зробив? Хто тебе замовив це зробити? Скажи мені”. Щоб він мені сказав. Я хочу побачити вбивцю своєї мами. Хочу побачити вбивцю маминих онуків – Еви та Дмитра. Вони підростуть, я впевнена, що вони будуть мене питати: “Мамо, а ти його бачила? Ти з ним говорила?”, – сказала жінка. 

Вона зауважила, що вперше, коли про дізналася про затримання підозрюваного, був мороз і лють. Але не страх.”Не було страху жодного. Звичайно, що всі органи працюють, роблять все можливе. Якщо це він, якщо він це зробив, він має сидіти довічно”, – додала донька Ірини Фаріон.