Відомий український ведучий отримав повістку: “Сприймаю як виклик”

ПОДІЇ

Сьогодні Дрималовський провів останній ефір.

Орест Дрималовський / Скріншот Instagram
Орест Дрималовський / Скріншот Instagram

Ведучий телемарафону Орест Дрималовський в прямому ефірі повідомив про те, що провів останній свій ефір і відправляється на службу в ЗСУ. 

За словами Ореста, одразу після отримання повістки він поїхав до Львова, бо саме там він стоїть на обліку.

Дрималовський зізнається, що готувався до мобілізації. Він каже, що пройшов кілька тренінгів з надання першої домедичної допомоги і практикував основи вогневої підготовки.

“Чи достатньо цього? Звичайно, ні. Мобілізацію хочу сприймати як виклик. Постараюся постійно вдосконалювати свої навички, щоб бути максимально ефективним там, де буду”, – розповів ведучий в коментарі Фактам ICTV.

Він додав, що спочатку не планував еммігрувати. Він хоче жити і працювати саме в Україні, тому вважає своїм обов’язком захищати рідну країну, коли вона цього потребує.

“Я не уявляю свого життя в еміграції. Хочу працювати в Україні, хочу тут створити сім’ю і будувати власну справу, хочу, щоб тут жили мої майбутні діти. Щоб це все було – потрібно зберегти державу. Щоб зберегти державу – потрібно піти в армію, коли держава цього потребує. Логіка максимально проста”, – додав Орест.