Вiдчyли блeкаут на свoїй шкірі: У Підмосков’ї після вибyxу на елeктропідстанції знecтрумлено 10 населених пунктів

ПОДІЇ

У Росії в ніч проти 23 листопада пролунали вибухи у місті Литкаріно Московської області.

За попередніми даними, понад 10 населених пунктів Підмосков’я було знеструмлено, повідомляють російські ЗМІ, передає Gazeta.ua.

“Близько першої години ночі місцеві жителі почули яскравий спалах з боку підстанції, після чого в Литкарівському окрузі повністю зникло світло. На місці вибуху почалася пожежа”, – пише російський Telegram-канал Baza.

Литкаріно розтшована на відстані 30 км від Москви.

“На місцевій електропідстанції трапився вибух і пожежа. Через це знеструмлено більше 10 населених пунктів. Вони залишилися без води, світла і зв’язку”, – йдеться у повідомленні Telegram-каналу Astra.

“На місцевій електропідстанції трапився вибух і пожежа. Через це знеструмлено більше 10 населених пунктів. Вони залишилися без води, світла і зв’язку”, – йдеться у повідомленні Telegram-каналу Astra.Подію росіяни поспішили пояснити “замиканням”.Без напруги знаходяться п’ять підстанцій.

У ніч проти 19 листопада російська ППО нібито спрацювала неподалік столиці РФ та збила безпілотник.

Вранці 17 листопада ударний безпілотник атакував авіаційний завод у російському Смоленську. Дрон нібито був пригнічений силами радіоелектронної боротьби. Повідомляється, що він впав на територію Смоленського авіаційного заводу.