В Україну йде антициклон Tora: завтра погода почне змінюватись

УКРАЇНА

Антициклон принесе в Україну суху погоду з поступовим зниженням денної та нічної температури повітря. У четвер, 5 жовтня, територію України охопить антициклон Tora – масштабна область високого атмосферного тиску стане причиною сухої погоди з комфортним для початку жовтня температурним діапазоном.

Опадів завтра не очікується, скрізь буде суха погода. Хіба що вночі та вранці на південному сході України подекуди можливий невеликий дощ. Про це пише синоптик Наталія Діденко. Температура повітря потихеньку йде вниз, хоча ще порівняно комфортна, додає вона.

У четвер упродовж дня в більшості областей очікується +17…20 градусів, на півдні місцями до +22…24 градусів. Вночі вже відчутно холодно: +6…10 градусів, на півдні +10…15 градусів. У Криму та Запоріжжі очікується +8…10 градусів. У Києві 5 жовтня опади малоймовірні. Вночі +8…11 градусів, удень +16…19 градусів. 6-7 жовтня без кардинальних змін, хіба місцями невеликий дощ. А у неділю в Україну прийдуть дощі.

На заході, півночі значної частини центральних областей суттєво похолодає. На півдні ще буде тепла погода. На початку наступного тижня можливі заморозки. Синоптики Укргідрометцентру опублікували погодну картку України на четвер.