В РФ розбuвся вeртоліт Мі-28

Без категорії

Офіційно інформації про постраждалих та жертв інциденту наразі немає.

В РФ розбився Мі-28 / фото wikipedia.org
В РФ розбився Мі-28 / фото wikipedia.org

У четвер, 25 липня, у Калузькій області РФ розбився вертоліт. Йдеться про падіння Мі-28.

Як пишуть російські пропагандистські пабліки, вертоліт розбився у Жиздринському районі Калузької області. Наразі на місці інциденту працюють екстрені служби.

Наразі офіційної інформації про загиблих та постраждалих немає. Такі вертольоти російська армія активно використовує для війни проти України.

Як пише ТАСС, причиною падіння вертольота стала технічна несправність. Він впав у безлюдному місці. За інформацією пропагандистів, екіпаж загинув.Мі-28 – що відомо про російський вертоліт

Мі-28 – це російський ударний вертоліт радянської розробки. Він призначений для пошуку і знищення цілей в умовах активної вогневої протидії танків та іншої броньованої техніки, а також малошвидкісних повітряних цілей і живої сили противника.

Нещодавно у Ростовській області РФ військовий вертоліт екстрено сів у полі та спровокував пожежу. Як передають росЗМІ, пожежа сталася в ніч на 5 липня в Азовському районі області під час масованої атаки безпілотників. Зокрема, пілот вертольота Мі-28 вимушено сів на поле, щоб не потрапити під удар дронів.