Уночі в Криму лунали вибухи: повідомляється про “прильоти” по аеродрому “Саки” (відео)

ПОДІЇ

Попередньо, Сили оборони України уразили кілька цілей.

У Криму лунали вибухи / колаж УНІАН, скріншоти
У Криму лунали вибухи / колаж УНІАН, скріншоти

У ніч на 26 липня в тимчасово окупованому Криму лунали вибухи. У мережі повідомляють про “прильоти” по аеродрому “Саки” в Новофедорівці.

За даними Telegram-каналу “Кримський вітер”, було уражено склад із боєприпасами, а місцеві жителі повідомляють, що після вибухів у бік Новофедорівки, в районі якої і розташований аеродром, поїхали машини “швидкої допомоги”.

Пов’язаний із російськими ВКС Telegram-канал Fighterbomber написав таке: “Ранок знову не добрий, країна. Ну що, розгорнули RС-135? Дотримали всіх міжнародних норм? Допомогло? Усе в точності як я і говорив. Вічна пам’ять…”.

Як пише канал “Николаевский Ванек”, судячи з усього, у Криму вразили відразу кілька “жирних точок”:

“Цікаво те, що зреагувати вони не встигли, тому жоден СУ-24 у повітря не здійнявся (а склади БК були якраз недалеко від них). А бортів там було до 8. А отже, за хорошої і смачної детонації – будуть хороші новини. Почекаємо, звісно, на знімки, але поки що виглядає все дуже навіть непогано. Балістичні нічні тусовки в Криму”.

Вибухи в Криму 26 липня – відео

Вибухи у Криму

Вибухи в Криму

Вибухи в Росії в ніч на 26 липня – що повідомлялося

Нагадаємо, як писав УНІАН, у ніч на 26 липня Росію атакували дрони. Зокрема, вибухи чули в Ростовській області.

Відомо, що один із безпілотників долетів до селища Несветай за 15 кілометрів від Ростова, де внаслідок цього спалахнула пожежа.