У Севастополі, злякавшись “ракетної небезпеки”, з міського “УМВС” вигнали всіх працівників

СВІТ

Напередодні в захопленому Севастополі через ракетну небезпеку було евакуйовано абсолютно всіх співробітників місцевого так званого “УМВС” (до речі, це окупаційне відомство знаходиться там незаконно ще з 2014 року – ред.), передає ТГ-канал “Астра”.

Незаконний “губернатор” анексованого Севастополя Михайло Розвозжаєв повідомив про повітряну тривогу, а через деякий час заявив, ніби уламки дронів приземлилися “на дах житлового будинку”.

При цьому, російські джерела пишуть, що на місто полетіли ракети. Російська ППО нібито все збила, але при цьому один із збитих боєприпасів пошкодив аж чотири автомобілі, що належать російським військовим, які беруть участь у так званій “спецоперації”. За даними ЗМІ, під час тривоги з будівлі УМВС Севастополя було евакуйовано всіх поліцейських.

Також повідомляється, що на вулиці Інженерні уламки збитого літального апарату пошкодили лінію електропередачі. Як раніше повідомлялося, окупанти з ЗС РФ перекидають свої “Раптори” до Севастополя по суші, боячись атак українських безпілотників. До речі, журналістка Юлія Латиніна сказала, на що чекають ЗСУ для розгрому Кримського мосту.