Танки та гаубиці розмітало, як іграшки: з’явилися кадри після удару по мосту Ясинувата – Горлівка

УКРАЇНА

У момент удару мостом на трасі Донецьк – Горлівка проходила колона російської техніки. 12 жовтня стало відомо про приліт мостом на трасі між Горлівкою та Донецьком. Руйнування були настільки масштабними, що серйозно ускладнили логістику російських окупантів, що наступають на Авдіївку.

За уточненими даними, у момент удару мостом проходила колона російської техніки. Кадри наслідків оприлюднює ТГ-канал “Україна 365”. Поблизу зруйнованого мосту видно залишки танка “Т-80”, гаубиця “Мста-Б” 2А65, бронеавтомобіль “Ахмат”, вантажний автомобіль.

Удар був такої сили, що біля танка відірвало вежу, а техніку розкидало, як іграшки. Неважко зрозуміти долю особового складу, що знаходився всередині військової техніки.

Поки що російське військове командування не озвучило цифри втрат і не заявляло, що ВСУ вдалося розбити супротивника. Проте є версія, що українські захисники завдали удару за допомогою ракети JDAM після того, як агресор накопичив сили та техніку і почав перекидати їх для наступу на Авдіївку. До цього в Генштабі раніше розповіли про атаку під Донецьком, в якій Кремль задіяв три батальйони.