Скорботна новина потрясла всю Львівщину! Страшна трагедія забрала жuття 15-річної дівчинки…

ПОЛІТИКА

Сьогодні в такий світлий та вжаливий день для України сталася трагедія

Сумну звістку повідомили у Тернопільському обласному ліцеї “Знамення”. 15-річну дівчину на Львівщині збив 27-річний водій автомобіля Skoda Octavia.

“Скорботна новина огорнула спільноту ліцею…
У селі Крехів Львівського району водій автомобіля Škoda Octavia здійснив наїзд на 15-річну місцеву мешканку, ученицю 10 класу Тернопільського обласного ліцею “Знамення”.
Сумуємо разом з батьками і з усією спільнотою “Друзі Бога” Світлая пам’ять Іринко!

Дорога Іринко, Ти назавжди у наших серцях…Твоя світла посмішка, Твоя юнацька радість, Твоє бажання вчитися, вчитися у “Знаменні”, пізнавати, радіти життю …

Віримо, що Всемилостивий Добрий Господь прийме її світлу та щиру душу у теплі батьківські обійми, у Царство Небесне”, – пишуть у навчальному закладі.
Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Skoda Octavia, 27-річний житель одного з сіл району, здійснив наїзд на пішохода, 15-річну місцеву мешканку.

Від отриманих внаслідок ДТП травм дівчина загинула на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.