Росія завдала уд@ру по інституту та лікарні у Полтаві: понад 40 жерmв та майже 200 п0терпілuх

ПОДІЇ

За даними президента Володимира Зеленського, станом на 14:20 41 людина загинула, а 180 – поранені. 

У вівторок, 3 вересня, Росія атакувала балістичними ракетами інтитут та лікарню у Полтаві. Багато жертв та поранених. Рятувальні роботи прожовжуються.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

“Російський агресор наніс варварський удар по одному з навчальних закладів міста.  За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища”, – сказано у повідомленні.

Внаслідок атоки частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів. Наразі рятувальники продовжують роботу.

За даними президента Володимира Зеленського, станом на 14:20 41 людина загинула, а 180 – поранені.

“Отримав попередні доповіді щодо російського удару по Полтаві. За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Мої співчуття всім рідним та близьким”, – сказав він.

Джерело