“Немає навіть бинтів”, – окупанти з 488-го полку ЗС РФ не витримали і поскаржилися Шойгу та Герасимову

СВІТ

Група російських окупантів зі складу 488-го гвардійського мотострілецького полку ЗС РФ записала “чолобитну” командуванню своєї армії через проблеми з фронтовою медициною.

Російські окупанти не залишають спроб достукатися до свого військового командування через проблеми на фронті. Новий відеозвернення до міністра оборони Сергія Шойга та голови Генштабу Валерія Гермасимова записала група солдатів РФ зі складу 1-го батальйону 488-го гвардійського мотострілецького полку.

Кадри доступні на Telegram-каналі “Україна 365”. Вже традиційно окупанти поскаржилися на погане забезпечення, а також відсутність ротацій. Вони запевняють, що на передовій їх мали міняти кожні 10 діб, а натомість навіть їжу так часто не возять. Особливо сильно військові РФ незадоволені фронтовою медициною.

“Ситуація склалася, м’яко кажучи, катастрофічна. Бійці змушені по 2-3 тижні перебувати на позиціях без підвезення їжі, води та боєприпасів. А міняти нас обіцяли кожні 10 днів! Ситуація з медикаментами ще гірша: на позиціях банально не вистачає навіть бинтів, поранені повинні по кілька днів лежати, перетягнуті просто джгутами і чекати на евакуацію, яка ніяк не приходить.

Керівництво полку про цю ситуацію в курсі, але жодних заходів не вживає”, – поскаржилися військові РФ. Жодної реакції від військово-політичного керівництва на ці скарги немає. Раніше дружини мобиків Алтаю поскаржилися на загони загону. Ми також писали, що окупанти з 58 загальновійськової армії РФ деградують.