“Далі буде більше”, – Гордон описав сьогоднішні настрої роsіян у зв’язку з подіямu на Курщині

Без категорії

Росіяни зараз перебувають на найвищій точці сум’яття з початку повномасштабної війни проти України, заявив Дмитро Гордон.

Настрої всередині Росії у зв’язку з Курською операцією ЗСУ кардинально змінилися, заявив український журналіст та військово-політичний оглядач Дмитро Гордон. Під час стриму з Олесею Бацман, запис якого можна подивитися на YouTube-Канале “В гостях у Гордона”, аналітик висловив таку думку:

“Якими б не була переважна більшість жителів Росії , у них все одно напрошуються елементарні питання. Якщо у нас все йде за планом, якщо у нас така прекрасна армія і чудове політичне керівництво, то чому ж ворог перебуває на території нашої країни і утримує більше, ніж 1200 квадратних кілометрів? що його буде зупинено?”.

За словами Гордона, не потрібно мати наданалітичний розум, щоб поставити подібні питання, тому у них зараз найвища точка сум’яття з моменту початку війни. Це дуже велике сум’яття. Вони не розуміють, що відбувається, але усвідомлюють: здійснюється щось погане. “Це початок. Далі буде більше розуміння”, – запевнив журналіст.

Також Гордон зазначив, що за виступами путінських пропагандистів на телевізійних федеральних каналах явно видно, що вони здивовані.

“Вони стривожені, вони ставлять питання, вони розгублені. Вони не можуть собі відповісти на запитання, що це. Вони розповідають, що, звісно, ​​якби ми воювали з Україною, то вже давно б усе вирішили, але ж ми воюємо з країнами НАТО . Але справа в тому, що НАТО ще не прийшло”, – сказав аналітик.