Бити треба сюди: мерія Москви охолонула, зливши в Інтернет адреси військових об’єктів ЗС Росії

ПОЛІТИКА

У столиці країни-агресора Російської Федерації стався великий казус із публікацією адрес найважливіших військових об’єктів. Мерія Москви помилково виклала в Інтернет найважливіший документ, на якому вказано точні адреси режимних об’єктів російського оборонного відомства, передає ТГ-канал “Україна 365”.

Так, до загального доступу потрапили адреси об’єктів, на території яких цілодобово має працювати електрика і її жодним чином не можна вимикати. Таким чином, всі, “кому потрібно”, дізналися точні розташування російських військових частин, а також складів, установ Міноборони РФ та інших силових структур країни-агресора (ГРУ, МВС РФ і т. д.). В опублікованому документі нарахували 434 сторінки.

Можна собі уявити, скільки російських військових об’єктів було просто “засвічено”. Цікаво, що найбільшу концентрацію режимних об’єктів, пов’язаних безпосередньо з російськими спецслужбами, зафіксовано в районі Срібний Бір. Саме там, наприклад, є “конспіративні” дачі, пов’язані зі Службою зовнішньої розвідки Російської Федерації.