Оля Полякова порівняла себе із Робін Гудом через прокурорське весілля у Львові

УКРАЇНА

Співачка Оля Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі у Львові. Йдеться про пишне святкування шлюбу експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви. Окрім Суперблондинки на весільному концерті також виступали Олександр Пономарьов і Дзідзьо.

Виконавицю обурило, що їй закидають виступ на гучному святі.“Моя робота – розважати людей. Я це роблю чесно, від душі, і так – за гроші”, – сказала артистка у відеозверненні.Полякова зазначила, що їй не подобається ситуація, яка склалася навколо цієї історії. Зокрема люди сумніваються у джерелах походження статків молодят, що пішли на розкішне весілля. Співачка наголосила на тому, що вона не проводить фінансовий аудит своїх замовників, бо це не її компетенція. Походження грошей у чиновників, на думку, артистки, має зʼясовувати держава, для якої вони працюють.

“Я хочу жити й працювати в державі, де працює закон, і де держава відповідає за своїх службовців, а не артисти. Найкраще, що ми можемо зробити одне для одного, так це робити свою роботу чесно”, – зауважила Оля Полякова.Попзірка наголосила, що відтепер уважніше ставитиметься до виступів в Україні, так само, як робить це під час виступів за кордоном, щоби запобігти звʼязкам із Росією.“Якщо раптом вам буде здаватися, що хтось поганий заплатив мені за мою роботу, то ставтеся до цього так, ніби я була б Робін Гудом: беру у поганих – віддаю хорошим”, – зауважила виконавиця.До того ж, Оля Полякова запропонувала активним коментаторам створити сайт на кшталт Миротворця, щоби артисти знали, у кого можна виступати на весіллі, а у кого – ні.Нагадаємо, фото та відео з весілля експрокурора Ільницького завірусилося в мережі. Наречена сама виклала кадри з розкішного святкування. Це спричинило хвилю критики. Людей обурило розкішне весілля з виступами попзірок і тортом за сто тисяч гривень у час, коли Україна протистоїть армії російських загарбників. Ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік.

Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб. Також виступали Олександр Пономарьов і Оля Полякова.