Данілов натякнув, що Арестович мoже гратu на боці Роciiї, і отрuмав piзку відnовідь

ПОЛІТИКА

Останнім часом екс-радник ОП став дуже опозиційним у своїй риториці.

Данілов заявив про нову інформаційну атаку Росії і натякнув на Арестовича / колажі УНІАН, фото УНІАН
Данілов заявив про нову інформаційну атаку Росії і натякнув на Арестовича / колажі УНІАН, фото УНІАН

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов натякнув, що Росія може використовувати екс-радника Офісу президента Олексія Арестовича як інструмент у своїй інформаційній війні проти України.  

Так, у своєму Фейсбуці Данілов зазначив, що єдиним шансом для Росії здолати Україну є створення внутрішнього розколу серед українців. За його словами, Москва десятиліттями успішно це робила, використовуючи свої “проксі-партії” і корумпованих політиків, але за останні роки правоохоронна система змогла провести масштабну чистку російської агентури. 

“Але Росія і надалі намагатиметься на місці однієї  зрізаної голови виростити кілька нових. Нині за всіма ознаками ФСБ РФ робить активні спроби сформувати нову агентурну мережу, покладаючи на неї далекосяжні надії. В перспективі йдеться про розгортання політичного проєкту, орієнтованого на залишки проросійськи налаштованого населення. (…) Ознаками подібної діяльності є різка активізація різноманітних “експертів”, “акторів-розвідників” та іншого роду аферистів”, – пише Данілов.