Як за xвилину відpізнити натуpальне м’ясо від м’яcа з хімiчними дoбавками. Дiлюся секpетом

РІЗНЕ

Трюк від шеф-кухарів.

Як за хвилину відрізнити натуральне м’ясо від м’яса з хімічними добавками.

Трюк від шеф-кухарів

Деякі продавці вдаються до різних хитрощів, щоб впарити покупцям залежане м’ясо: підфарбовують його, вводять у нього соєвий соус, збризкують.., інформує Ukr.Media.

Трюків у їхньому арсеналі так багато, що відразу й не відрізниш свіже м’ясо від «омолодженого».

Багато хто намагається визначити свіжість м’яса на вигляд, оглядаючи його в пошуках завітрених місць.

Але це не спрацьовує.

Ось як визначити наявність сторонніх домішок у м’ясі:

Візьміть маленький шматочок м’яса — розміром 1-2 см.

Проколіть його зубочисткою і покладіть на шматочок фольги.

Підпаліть його сірником.

Якщо м’ясо під час горіння має натуральний запах, як на грилі, то воно якісне. Якщо ж до нього було додано якісь хімічні домішки, воно віддаватиме синтетикою, з нього сочитиметься темна рідина, а на поверхні можуть з’явитися бульбашки та піна.

Цей спосіб підходить для перевірки всіх сортів м’яса: яловичини, баранини, свинини тощо.

Чесний продавець ніколи не відмовить вам у шматочку м’яса на перевірку.

А шахрай, найімовірніше, чинитиме опір.

Джерело