Усі просто були шоковані. “Піднялася на сцену з прапором.”, Публіка у Львові із захопленням зустріла Аллу Пугачову.

ПОДІЇ

В останні місяці Алла Пугачова неодноразово дозволяла собі провокаційні висловлювання, називаючи росіян «рабами» . Наразі опозиційні погляди Примадонни вітчизняної естради не критикує лише лінивий, проте, як вдалося з’ясувати, ще у 90-ті роки Алла Борисівна не вирізнялася політичною благонадійністю.

Продюсер Олександр Левшин згадав, як виконавиця хіта «Миллион алых роз» давала концерт у Львові. Цікаво, що Софію Ротару, яка піднімалася на сцену до найвідомішої опонентки, місцева публіка освистала за пісні російською мовою.

«Зрадниця прийшла, група людей, яка кричала суто українською, наприкінці її геніального виступу крикнули: „Вийди звідси, ти продалася!“» — розповідає Льовшин.Пугачова, яка нещодавно зробила жорстку заяву про двуличність, у свою чергу, постала перед глядачами з українським прапором — і була сприйнята із захопленням. Телеканал 1+1 нагадує, що свого часу Алла Пугачова товаришувала зі скандальною політиком Юлією Тимошенко, яку називають «Леді Майдану». На думку журналістів, їхній зв’язок легко пояснити фразою «хто платить, той і замовляє музику».

Репортери пригадали Аллі Борисівні та інші, на їхню думку, гріхи. Зокрема, її слова після теракту на Дубровці — на думку журналістів, Примадонна «начебто засуджувала, але при цьому намагалася виправдати терористів».

«Це жахливо, вибрано кошти терористичні, огидні. Але треба ще пам’ятати про те, що до таких коштів доходять люди, сповнені розпачу», — казала тоді Алла Борисівна.