Адвокатка niдозрюваного у в6 uвстві Фaріон вucтупила з зaявою

Без категорії

Вона заявила, що не отримала жодного прямого доказу його провини.

Підозрюваному 18 років / фото Getty Images
Підозрюваному 18 років / фото Getty Images

Адвокатка Регіна Гусейнова, яка захищає в суді інтереси підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, заявила, що досі не почула жодного прямого доказу вини свого підзахисного.

“Мені як юристу взагалі не зрозуміло, чому ця людина зараз сидить на лаві підсудних. Давайте подивимось, що показали органи дізнання… Я не почула як юрист, як його офіційний адвокат, і у мене є питання… В решті, що інкримінують цій особі? Що вона була на місці скоєння злочину? І все? Ми з вами почули хоч один прямий доказ?” – зазначила юристка в ефірі Київ24.

Вона вважає неприпустимим оприлюднення конкретного прізвища та імені підозрюваного у резонансній справі, “яка викликає дуже багато контроверсійних  емоцій”.

“Це є пряме порушення закону. І це є збудження емоцій певної частини суспільства, які вже собі в голові винесли вирок і вважають цього молодого чоловіка винним. Я не знаю, чи цей молодий чоловік винний чи ні. Це може встановити лише суд. Але якщо ви зайдете в соцмережі, то там просто відкривається портал у пекло”, – сказала Гусейнова.