Ультиматум Путіну: американський політик розкрив можливий план Трампа щодо України

ПОЛІТИКА

Республіканець може допомогти українцям силою викинути “варварів” за межі 1991 року, вважає американський політик.

Борис Пінкус розповів, який ультиматум Володимир Путін може отримати від Дональда Трампа щодо України / фото REUTERS
Борис Пінкус розповів, який ультиматум Володимир Путін може отримати від Дональда Трампа щодо України / фото REUTERS

Колишній президент США, кандидат в очільники держави від Республіканської партії Дональд Трамп може висунути російському диктатору Володимиру Путіну ультиматум щодо війни проти України.

Екс-глава Штатів може запропонувати ватажку РФ покинути захоплені території нашої держави за конкретний невеликий проміжок часу, а в разі відмови вживе заходів, розповів американський політик і керівник окружного відділення республіканської партії по 45-му округу асамблеї штату Нью-Йорк Борис Пінкус в ефірі каналу “Київ24”.

“План у Трампа, ось із наявної у нас інформації з джерел, такий: він запропонує Путіну піти з усіх окупованих територій, він йому дасть час, короткий час”, – сказав співрозмовник.

За його словами, в іншому разі республіканець “просто скаже, що він буде змушений дати… суперсучасні види озброєнь, які ніхто ніколи за кордоном не отримував, а ось Україна отримає в необмеженій кількості з тим, щоб могла просто силою викинути цих варварів за межі 91 року”. “Ось такий буде план Трампа”, – підкреслив політик.