“Вийшло з пeршої спpoби”: дружина Остапчyка впepше poзповіла про вaгiтність

Без категорії

24-річна Катерина Полтавська поділилася, як давно вони планували дитину.

Полтавська завагітніла після першої спроби / Скріншот Instagram
Полтавська завагітніла після першої спроби / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Володимир Остапчук ошелешив новиною прихильників. Шоумен повідомив, що втретє стане батьком. Тепер же його дружина – журналістка Катерина Полтавська – поділилася першими подробицями вагітності.

Зіркове подружжя активно готується до поповнення в родині. Полтавська розкрила, як довго вони з Остапчуком хотіли дітей. За її словами, таке бажання в пари з’явилося нещодавно, після одруження.

Ба більше, щойно Володимир та Катерина серйозно замислилися про малечу, у них одразу ж вийшло завагітніти. Жінка навіть не встигла пройти певні обстеження, які планувала.

“Не здавала нічого. У нас все вийшло з першої спроби, з першого місяця, тому навіть не встигла. Якби не вийшло, то я б усе підряд здала, мабуть, бо я дуже тривожна людина”, – поділилася журналістка.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Полтавська каже, що вагітність була справжньою несподіванкою, як для неї, так і для Володимира. Пара не розраховувала, що все станеться так швидко. Навіть, коли Катерина ходила на УЗД, лікарі їй пояснювали, що цього місяця не вийде завагітніти, але подружжя спробувало і було приємно здивоване.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Поки що блогерка не розриває, на якому вона терміні, але радо хизується округлим животиком у своїх соцмережах.

До слова, ведучий та журналістка у стосунках вже понад рік. Вони побралися в лютому цього року. Якщо для Катерини майбутня дитина буде первістком, то у 39-річного шоумена вже є 2 дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Нині син Еван та донька Емілія живуть за кордоном разом з мамою.