Камала Гарріс офіційно зaявила, що бaлотуватиметься на пoст президента США (відео)

Без категорії

Камала Гарріс офіційно заявила, що балотуватиметься на пост президента США (відео)
Передвиборче відео віцепрезидента США зосереджене на заклику до “свободи”.

Також на відео критикується діяльність Трампа, як колишнього президента / фото ua.depositphotos.com
Також на відео критикується діяльність Трампа, як колишнього президента / фото ua.depositphotos.com

Віцепрезидент США Камала Гарріс офіційно заявила, що візьме участь у президентських виборах в США. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі X сьогодні, 25 липня та опублікувала перше передвиборче відео.

“Мене звати Камала Гарріс, я балотуюся на пост президента Сполучених Штатів”, – заявила вона у своєму дописі.

Можна побачити, що передвиборче відео віцепрезидента США зосереджене на заклику до “свободи”. Також у ньому чітко критикуються юридичні проблеми експрезидента країни Дональда Трампа. У відео вона використала його фото. 

Перше передвиборче відео Камали Гарріс

“На цих виборах перед кожним постає питання: у якій країні ми хочемо жити? Є деякі люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу. Страху. Ненависті”, – зазначається у відео під час того, як зображується Трамп та його можливий віцепрезидент Джей Ді Венс.

“Але ми. Ми обираємо щось інше; ми обираємо свободу”, – запевнили у відео.

Вибори в США – останні новини

Раніше опитування  Reuters/Ipsos показало, що Камала Гарріс випереджає Трампа у президентських перегонах. Гарріс випередила Трампа з результатом 44% проти 42% в загальнонаціональному опитуванні, з різницею в межах 3-відсоткової похибки.

Також Камала Гарріс розповіла про свої плани щодо можливого президентства. 

“Я бралася за злочинців усіх видів: хижаків, які знущалися над жінками, шахраїв, які обкрадали споживачів, шахраїв, які порушували правила заради власної вигоди. Тому почуйте мене, коли я скажу: Я знаю тип Дональда Трампа. І в цій кампанії, я обіцяю вам: Я з гордістю поставлю свій послужний список проти його в будь-який день тижня”, – наголосила вона, згадуючи про свою роль як колишнього генерального прокурора Каліфорнії і прокурора в суді.